بایگانی مهر ۱۳۹۷ :: خرید بک لینک و رپورتاژ

صفحه نخست گوگل تنها برای 10 سایت جا دارد! چرا سایت شما در این میان نباشد؟

۷ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

پیوندها و تاثیر کلمتات کلیدی در آن

پیوند و متن لینک

تنها دست یابی به رتبه های بالا کافی نیست. برای عملکرد بهتر شما باید جست وجوگران را متقاعد کنید که لینک شما را در نتایج جست و جو کلیک کنند، بعد از مراجعه به سایت از شما خرید کنند یا در خبرنامه شما عضو شوند و... بعد از مراجعه کاربران به سایت دوست دارید آنها چه کاری را انجام دهند؟ فرمی را پر کنند؟ به شما زنگ بزنند؟ کالایی را سفارش دهند؟

یک صفحه بهینه سازی شده تنها برای راضی کردن موتورهای جست و جو بهینه سازی نمی شود بلکه باید کاربران صفحه را هم راضی کند و آنها را به انجام دادن کاری در سایت ترغیب نماید. یکی از بهترین راههای انجام این امر استفاده درست از پیوندهاست.

اهمیت متن لینک و کلمات برای موتورهای جستجو

متن لینک و کلمات دور و بر آن از دیدگاه موتور جست و جو مهم است زیرا شما هیچ گاه به صفحات غیر مهم و کم اهمیت لینک نمیدهید (البته اگر تا الان لینک میدادید، از این به بعد این کار را نکنید!). کاربران سایت به خوبی می دانند که کلمات لینک شده به صفحه ای می رود که خود آن کلمات در متن آن صفحه وجود دارد. کلمات متن لینک در واقع مقصد لینک را توضیح میدهند. حتما واژه Click Here را در صفحات بسیاری دیده اید. لینکی با کلمات یاد شده در متن آن در واقع چنین می نماید که به صفحه ای می رود که در باره Click Here اطلاعاتی دارد! خود قضاوت کنید که کدام مورد زیر منطقی تر است؟

<a href="index.html" >Learn More</a>

<a href="index.html" >Learn more about Iran</a>

پیوند و سئو سایت

پیوند در واقع یک پل ارتباطی بین دو صفحه است. وجود کلمات کلیدی در متن لینک واقعا مهم است. اهمیت این گونه متن ها با مثال زیر بررسی می شود.

فردی درون ساختمانی متروک است که دو درب خروجی دارد. او می خواهد به حیاط ساختمان برود. هر دو درب یاد شده به حیاط ختم می شوند، اما وی از این موضوع اطلاعی ندارد! روی یکی از دربها نوشته شده است: "فشار دهید و بر روی درب دوم نوشته شده است: "به سوی حیاط". این فرد برای رفتن به حیاط از کدام یک استفاده می کند؟ شما هم موافقید که اگر او واقعا بخواهد به حیاط برود، حتما از درب دوم استفاده می کند!

پیوندهایی که درباره مقصد خود توضیح می دهند، به عبارت دیگر پیوندهایی که در متن پیوند آنها، کلمات کلیدی وجود دارد، بسیار مورد توجه موتورهای جست وجوگر می باشند. بنابراین در نوشتن متن صفحات به کمک پیوندها کلمات کلیدی خود را به صفحات مرتبط لینک کنید.

پیوند و متن لینک سایت

محبوبیت در پیوندها

محبوبیت در پیوندها  یکی از پارامترهای بسیار مهم و مورد توجه موتورهای جست و جو است. شما به عنوان دارنده ی یک سایت توانایی ایجاد هرگونه تغییری در محتوای سایت تان به منظور کسب رتبه های بالاتر را دارید. اما زمانی که سعی در بهبودی وضعیت سایت تان در میزان محبوبیت دارید، اوضاع بسیار فرق می کند. اکنون شما با سایت های دیگران رو به رو هستد و نمی توانید به راحتی اوضاع را به نفع خود تغییر دهید. آنها اگر بخواهند به شما لینک میدهند و اگر نخواهند، کاری از دست شما ساخته نیست.

شاید بتوانید مدیران بسیاری را متقاعد کنید تا با یکدیگر لینک معاوضه کنید اما به این نتیجه خواهید رسید که بعضی از آنها متقاعد شدنی نیستند. اما امروزه خوشبختانه برای متقاعد کردن آنها لزوما مجبور به نامه فرستادن (ایمیل) نیستید. اگر در شبکه های اجتماعی حضور مناسبی داشته باشید سایت شما مورد توجه قرار می گیرد. شاید شما نتوانید مدیر سایت الف را متقاعد کنید اما دوست وی می تواند. دوستی که در فیس بوک یا گوگل پلاس سایت شما را دیده است.

علاوه بر تعداد لینکها، اهمیت و کیفیت آنها هم مورد توجه قرار می گیرد. بنابراین لازم است با دو مفهوم با کیفیت و مهم به خوبی آشنا باشیم یک لینک با کیفیت، لینکی است که بین دو صفحه با زمینه فعالیت مشابه قرار دارد. یک لینک مهم، لینکی است که از یک سایت مهم می آید و یک سایت مهم نیز سایتی است که خود لینکهای ورودی زیادی دارد.

منبع: بک لینک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
احمد مهری

چگونگی کنترل رفتار روبوت ها توسط پروتکل ها

روبوت ها و سئو سایت

تاکنون تمام سعی ما بر این بوده است که صفحات بیشتری از سایت خود را به بایگانی موتورهای جست وجو وارد کنیم. در این راه هر بار که متوجه می شویم گوگل صفحات بیشتری از سایت را خوانده است، احتمالا از خوشحالی فریاد می زنیم! یک صفحه بیشتر در بایگانی گوگل درست به معنای یک بخت بیشتر در قرعه کشی است. صبر کنید. بهتر است بگویم بخت های بیشتر. زیرا آن یک صفحه ممکن است با چندین عبارت مختلف قابل جست وجو باشد.

اما این تنها روی اول سکه است. روی دیگر سکه شاید جالب تر هم باشد. گاهی دوست نداریم موتورهای جست و جو بعضی از صفحات سایت را بخوانند و تصمیم می گیریم آنها را از بعضی از صفحات دور نگه داریم. دلایل بسیاری برای این کار وجود دارد. به عنوان مثال یک استاد دانشگاه که نمرات دانشجویان را در سایت شخصی خود قرار داده است، ممکن است برای حفظ حریم خصوصی دانشجویان، چنین تصمیمی اتخاذ کند. یا آدرس برخی نوشته های مهم سایت تغییر کرده است و مدیر سایت تمایل ندارد موتور جست و جو آدرس قدیم را همچنان بخواند. مسیر سبد خرید در سایت می تواند گزینه مناسبی برای این کار باشد. هم چنین صفحه سلب مسوولیت سایت ها نیز که معمولا حاوی کلمات خشک و نامفهوم حقوقی است، گزینه عامی برای این دوست نداشتن  است.

روبوت ها و پروتکل آنها

کنترل رفتار روبوت ها

رفتار روبوت ها و بایگانی کردن صفحات سایت توسط موتور جست و جو را می توان طبق پروتکل هایی پذیرفته شده، کنترل کرد. این پروتکل ها به صورت زیر می باشند:

  • Robots.txt
  • XML Sitemap
  • Robots Meta Tag
  • Rel=Nofollow
  • OW

از میان چهار پروتکل معرفی شده، گزینه اول و دوم برای کل سایت تعریف می شوند، گزینه سوم برای هر صفحه به طور جداگانه و گزینه چهارم نیز برای هر پیوند به صورت تک به تک مشخص میشود.

روبوت ها و پروتکل آنها برای سئو

پشتیبانی از این پروتکل ها توسط موتورهای جستجو

بیشتر موتورهای جست و جو تمایل به پشتیبانی از این پروتکل ها دارند اما هیچ کدام مجبور به رعایت آنها نیستند. در واقع پروتکل های یاد شده فقط مواردی را به موتورهای جست وجو توصیه می کنند و رعایت و یا عدم رعایت این توصیه ها به موتورهای جست و جو بستگی دارد. موتور جست و جو به خودی خود فضول است اما اگر مودب باشد برای بها دادن به حریم خصوصی سایتها این توصیه ها را رعایت می کند.

می توان با یک فایل متنی بسیار ساده میزان دسترسی موتورهای جست و جو به محتوای سایت را کنترل کرد. این فایل robots. Txt نام دارد. موتور جست و جو قبل از آن که وارد سایتی شود، ابتدا فایل یاد شده را از سرور درخواست می کند و از تمام محدودیت های پیش روی خود در آن سایت آگاه می گردد. نبود این فایل در یک سایت به معنای نبودن هیچ گونه محدودیتی برای تمام اسپایدرها است. موتور جست و جو بعد از آن که تمام فایل ها و مسیرهای ممنوع را دانست، شروع به خواندن مطالب سایت می کند. البته اگر یک اسپایدر مودب باشد، به محدودیت های موجود نیز احترام می گذارد! عده کمی از آنها به طور کامل و صد در صد به محتوای این فایل وفادارند.

تنظیمات نادرست موجود در این فایل می تواند به شدت به موفقیت سایت ضربه بزند بنابراین در آماده ساختن این فایل بسیار دقت کنید.

منبع: بک لینک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
احمد مهری

تولد بیست سالگی گوگل و تاریخ آن

تولد گوگل و بیست سالگی

گوگل به عنوان یک پروژه تحقیقاتی توسط لری پیج و سرگیی برین، هر دو از دانشجویان دانشگاه استنفورد آغاز شد. آن‌ها دو نظریه بهتر   ارائه دادند که روابط میان وب سایت‌ها را تجزیه و تحلیل کرد. در حالی که موتورهای جستجوی معمولی نتایج را با شمارش تعداد دفعات جستجو در صفحه رتبه‌بندی کردند، دو نظریه در مورد یک سیستم بهتر که روابط میان وب سایت‌ها را تجزیه و تحلیل کرد.

گوگل

گوگل پروژهٔ تحقیقاتی بود که در ژانویهٔ ۱۹۹۶ توسط لری پیج و سرگئی برین دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا رقم خورد. آن‌ها نام پروژه خود را "BackRub" گذاشته بودند زیرا موتور جستجوگر آن‌ها لینک‌های پشتیبانی سایت‌ها را بررسی می‌کرد و بر همان مبنا میزان اهمیت آن‌ها را در نتایج جستجو تعیین می‌کرد (که بعداً رتبه صفحه نامیده شد)، که در همان زمان یک وبگاه کوچک دیگری با نام RankDex با روشی مشابه کار می‌کرد. موتور جستجوگر آن‌ها ابتدا با دامنه google.stanford.edu استفاده می‌شد و در ۱۵ سپتامبر سال ۱۹۹۷ دامنه google.com ثبت شد و در سپتامبر ۱۹۹۸ در واقع اولین دفتر کار گوگل راه‌اندازی شد و این شرکت رسماً به ثبت رسید.

شرکت گوگل در ۴ سپتامبر ثبت شد، اما بیش از یک دهه است که ما در ۲۷ سپتامبر جشن تولد خود را در ۲۷ سپتامبر برگزار کردیم.

اولین بودجه گوگل

اولین بودجه گوگل در اوت ۱۹۹۸ توسط اندی بکتولشیم، مؤسس سان مایکروسیستمز که به مقدار ۱۰۰ هزار دلار بود به گوگل داده شد، و این در حالی بود که این شرکت هنوز ثبت نشده بود.

تولد بیست سالگی گوگل

بیست سال با گوگل

بیست سال بعد جهان به صورت آنلاین تغییر کرده‌است. پاسخ‌ها و تصاویر با رزولوشن بالا، سواری، تجارت، و پیام‌های دوستان و خانواده همه در تلفن‌های ما، در نوک انگشتان ما هستند.

گوگل هم تغییر کرده‌است. با شروع جستجو، ما اکنون هفت محصول داریم که هر ماه بیش از یک میلیارد نفر مورد استفاده قرار می‌گیرند. به جای مشتی از کارکنان در یک پارکینگ " منلو پارک " ، ما ده‌ها هزار کارمند و دفتر در تقریبا ۶۰ کشور داریم. و حتی گوگل هم اکنون بخشی از الفبا است، شرکت اصلی ما در سال ۲۰۱۵ ساخته شده‌است. ما همچنین در طول راه سهم خود از ماجراجویی را داشتیم، مانند زمانی که ما یک مار را در دفتر نیویورک از دست دادیم، محصول جدید ایمیل مان را در روز اول آوریل معرفی کردیم، یا این one's نزدیک به قلبم یک وبلاگ را در طول مدت سکوت که به IPO ما منتهی شد راه‌اندازی کردیم.

ماموریت گوگل

چیزی که تغییر نکرده ماموریت ما است: سازماندهی اطلاعات جهان و دسترسی به آن به صورت جهانی و مفید. در هر دفتر گوگل در سرتاسر دنیا راه بروید و افرادی را بیابید که یک ایده بلند پروازانه که ممکن است احمقانه به نظر برسد را پیدا کنید - اما ممکن است به آندروید یا نقشه بعدی تبدیل شوند. ما هنوز مرزه‌ای فن‌آوری‌های موجود، به خصوص هوش مصنوعی را ادامه می‌دهیم. و ما هنوز هم ابتدا و در درجه اول به کاربر برای ساختن محصولات برای همه اختصاص داریم. برای اینکه به مردم اطلاعاتی که نیاز دارند ، هر جا که هستند، کمک کنند - چه به آن‌ها کمک کند یک کسب‌وکار را شروع کنند ، چیز جدیدی یاد بگیرند و یا با هم ارتباط برقرار کنند .

همانطور که ما در این ماه جشن تولد ۲۰ ام را گرامی می‌داریم، ما مدتی را صرف نگاه به آنچه که در دو دهه گذشته انجام داده‌ایم خواهیم کرد - امروز با دهمین سالگرد تولد کروم - و در آنجا به راه می‌افتیم. ما هنوز تمام پاسخ‌های خود را نداریم، اما شما ما را می‌شناسید: ما هرگز جستجو را متوقف نمی‌کنیم.

تولد گوگل

تولد بیست سالگی گوگل

گوگل غول‌پیکر جستجوگر " گوگل " روز ۲۰ سالگی خود را با یک ویدئوی جذاب در رابطه با تکامل خود جشن می‌گیرد. گوگل که به عنوان یک موتور جستجوی جدید با ماموریت جسورانه برای سازماندهی اطلاعات world's راه‌اندازی شد، عملا به پورتال ما برای تمام اطلاعاتی که نیاز داریم تبدیل شده‌است.

این ویدئوی جشن و سرور ، تمام جستجوها را که مردم طی سال‌ها انجام داده‌اند ، نشان می‌دهد. از بهترین حرکات رقص، غذا برای خوردن، سیاره‌ها و زبان‌ها، گوگل تمام سوالات ما را پاسخ داده‌است.

منبع: blog.google.com

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
احمد مهری

جستجوگر گوگل چه الگوریمهایی برای سئو سایت دارد؟

گوگل و سئو سایت

گوگل کار می‌کند؟ گوگل واقعا چه کار می‌کند؟ برای بسیاری از شما، این خبر نسبتا قدیمی خواهد بود اما برای همه متقاضیان جستجوگرها اجازه دهید توضیح دهم که گوگل واقعاچه کار می‌کند. درک گوگل واقعا می‌تواند به شما کمک کند استراتژی مناسبی برای سئو سایت خود ایجاد کنید.

گوگل چگونه کار میکند؟

موتورهای جستجو مانند گوگل پیوندها را دنبال می کنند. آنها پیوندی را از یک صفحه وب به دیگری دنبال می کنند. گوگل شامل یک خزنده، یک شاخص و یک الگوریتم است. خزنده گوگل دنبال لینک ها در وب است. نسخه HTML همه صفحات در یک پایگاه‌داده غول‌پیکر به نام شاخص ذخیره می‌کند. این شاخص اگر کاوشگر گوگل به وب سایت شما بیاید و صفحات وب جدید یا اصلاح‌شده را پیدا کند به روزرسانی می‌شود و نسخه جدید این صفحه ذخیره می‌شود. بسته به ترافیک سایت شما و تعداد تغییراتی که در وب سایت خود ایجاد می‌کنید، خزنده ها یبیشتر و یا کمتر می آیند.

برای اینکه گوگل از وجود سایت شما مطلع شود، ابتدا باید یک لینک از سایت دیگری(که قبلا در فهرست قرار دارد) به سایت شما باشد. اگر خزنده ها از این پیوند پیروی کنند، به اولین بار جمع آوری و بایگانی اطلاعات برای خزنده تبدیل می شود و اولین بار سایت شما در فهرست ذخیره می شود. از آن زمان به بعد وب سایت شما می‌تواند در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شود.

گوگل و بهینه سازی سایت

الگوریتم مخفی گوگل

گوگل پس از شاخص گذاری وب سایت شما می‌تواند آن را در نتایج جستجو نشان دهد. گوگل سعی دارد یک پرس و جوی خاص را با صفحات وب مطابقت دهد که شاخص گذاری شده باشد. برای اینکار گوگل یک الگوریتم خاص دارد که تصمیم می‌گیرد کدام صفحات نمایش داده می‌شوند. اینکه این الگوریتم چگونه کار می‌کند یک راز است. هیچ‌کس دقیقا نمی‌داند چه عواملی در تصمیم‌گیری درباره نتایج جستجو تصمیم‌گیری می‌کنند.

الگوریتم گوگل استاتیک نیست. آن به طور مرتب تغییر می‌کند. عواملی که نظم و اهمیت عوامل مختلف را تعیین می‌کنند اغلب تغییر می‌کنند. اگرچه این الگوریتم محرمانه است، گوگل به ما می‌گوید که کدام چیزها مهم هستند. با این حال نمی‌دانیم که چقدر مهم است ، و نمی‌دانیم که گوگل درباره همه فاکتورها صحبت می‌کند یا نه. تست و آزمایش حس نسبتا خوبی برای عوامل مهم و تغییرات در این عوامل به ما می‌دهد. ما این عوامل را در متصل شونده سئو قرار می‌دهیم و در بسیاری از نوشته های سایت خود در مورد آن صحبت می‌کنیم.

صفحه نتایج گوگل

صفحه نتایج گوگل همچنین به عنوان SERP شناخته می شود - در مورد 7 یا 10 لینک به سایت های که مناسب جستجو شما بهترین(به گفته گوگل)هستند را نشان می دهد. ما به این نتایج به عنوان نتایج جستجوی عالی اشاره می کنیم. اگر روی صفحه دوم صفحه نتیجه کلیک کنید، نتایج بیشتری نشان داده می شوند. هرچه بیشتر نتایج جستجو کنید، به احتمال زیاد کسی در جستجوی سایت شما است.

بیشتر از 10 لینک در صفحه اول لینک هایی هستند که مردم برای آنها برای مدت زمان مشخصی پول پرداخت کرده اند. این لینک ها تبلیغات هستند و مردم برای بودن تبلیغاتشان به گوگل پول پرداخت کرده اند برای زمانی که افراد برای یک دوره خاص جستجو می‌کنند. قیمت این تبلیغات بسته به رقابت عبارت جستجو ، بسیار زیاد است.

گوگل و سئو سایت

ارزش پیوندها برای موتورهای جستجو

بسیار مهم است که درک اولیه از چگونگی استفاده گوگل و بسیاری از موتورهای جستجوی دیگر را داشته باشیم. تعداد لینک‌های مربوط به یک صفحه برای تعیین این که این صفحه چقدر مهم است ، استفاده می‌شود. بنابراین هر چه لینک‌های بیشتری یک سایت خاص داشته باشند،موتورهای جستجوی بسیار مهم فکر می‌کنند که این مکان وجود دارد. هر دو لینک داخلی(که از یک وب سایت می‌آیند) و همچنین لینک‌های خارجی(از وب سایت‌های دیگر) می‌توانند به رتبه‌بندی یک صفحه وب در گوگل کمک کنند. با این حال، برخی لینک‌ها از بقیه مهم‌تر هستند. لینک‌هایی از وب سایت‌هایی که تعداد زیادی از لینک‌های ورودی را دارند ، به طور کلی مهم‌تر از لینک‌های وب سایت‌های کوچک با چند لینک ورودی هستند.

اهمیت پیوندها در واقع چیزی بود که منجر به ایجاد لینک فعال شد. تا زمانی که شما در حال جمع آوری لینک هایی مفید و درست هستید، ساخت پیوند می تواند یک استراتژی سئو خوب باشد.

جستجوگرها و گوگل

بهینه سازی موتور جستجو(جستجوگرها) عملی برای بهینه سازی سایت ها است و تلاش می کند آنها را در موقعیت عالی در نتایج جستجوی قرار دهد به منظور انجام این کار ، سئو تلاش می‌کند یک وب سایت را با توجه به الگوریتم گوگل شکل دهد. اگرچه الگوریتم گوگل همچنان سری است، طی یک دهه تجربه در سئو به ایده خوبی در مورد عوامل مهم منجر شده‌است.

ما همه ارتباطات را توسط گوگل در مورد تغییرات در الگوریتم کنترل می‌کنیم و آنچه واقعا در موتورهای جستجو عمل می‌کند را آزمایش می‌کنیم. استراتژی سئو شما هرگز نباید یک فریب باشد. گوگل می خواهد کاربر را به نتیجه ای که مطابق با جستجوی خود اوست، نشان دهد. اگر می خواهید در نتایج جستجو برای یک واژه خاص زیاد ظاهر شود، مطمئن شوید که وبسایت شما متناسب با آن عبارت جستجو است.

منبع: yoast.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
احمد مهری

چرا مقایسه متون صفحات وب سایت برای سئو آن مهم است؟

 

رتبه بندی صفحات در موتورهای جستجوموتور جست و جو برای این که بتواند صفحات را رتبه بندی نماید، باید به نوعی آنها را با هم مقایسه کند. برای مقایسه صفحات و رتبه بندی آنها موتور جست و جو از الگوریتم خاصی استفاده می کند. الگوریتم نیز مجموعهای از دستورالعملهاست که موتور جست و جو به کمک آن، دو عامل "اهمیت" یک صفحه و ارتباط" محتویات آن با عبارت جست وجو شده را تعیین می کند.

به هنگام رتبه بندی صفحات، الگوریتم بر پارامترهای مختلفی از صفحات اعمال می شود. هم چنین موتور جست و جو برای این که بتواند پارامترهای صفحات مختلف را با هم مقایسه کند باید به نوعی برای آنها یک مقیاس بیابد. مفاهیمی وجود دارند که موتور جست و جو به کمک آنها می تواند برای همه پارامترها، مقیاسی عددی در نظر بگیرد.

رتبه بندی صفحات ددر سئو سایت

Keyword Frequency KF

تعداد دفعاتی که یک کلمه در کل متن تکرار شده است را نشان می دهد.

Keyword Density KD

به تعداد دفعاتی که یک کلمه نسبت به کل کلمات متن تکرار شده است، گفته می شود.

Keyword Proximity KProx

به مکان کلمات نسبت به یکدیگر (دوری یا نزدیکی آنها از هم اشاره می کند.

Keyword Prominence KProm

به مکان یک کلمه نسبت به کل کلمات دیگر متن، اشاره می کند(ارزش مکانی). کلمات ابتدای متن دارای عامل KProm بیشتری می باشند تا کلمات انتهای متن. این عامل را می توان این گونه هم تعریف کرد که یک کلمه چقدر به بالای صفحه نزدیک است. موارد یاد شده که از این به بعد "چگالی" نامیده میشوند، در جمله "من ایران و طبیعت ایران را دوست دارم."، بررسی شده است:

رتبه بندی با محاسبه چگالی در سئو سایت

کلمه "ایران" دو بار تکرار شده است، پس چگالی آن 2/8(دو روی هشت) خواهد بود. کلمه "ایران" در مکان های دوم و پنجم تکرار شده است لذا

Kprom=1/2* {(7+4)/8}

کلمات "من" و "ایران" به هم نزدیک و کلمات "من" و "دارم"، از هم دور میباشند (Kprox). مفاهیم اشاره شده به هنگام ارزیابی هر صفحه بر روی تمام پارامترهای آن مانند عنوان، آدرس، نام، کلمات متن آن، کلمات استفاده شده در متن پیوندهای آن، سرتیترهای متن صفحه، نام تصاویر استفاده شده در آن، متاهای آن و... اعمال می شود. بعد از این که این کار برای تمام صفحات انجام شود، آن گاه همه صفحات دارای مقیاس هایی عددی خواهند بود که در این صورت مقایسه آنها انجام پذیر است.

بهبود رتبه بندی سایت برای موتورهای جستجو

برای بهبودی رتبه های سایت خود به تجربه و آمار استناد می کنیم. نمیدانیم هر یک از موتورهای جست وجو چه پارامترهایی از صفحه را مد نظر دارد و الگوریتم آنها هم به طور مداوم در حال تغییر است. به عبارت دیگر اگر شما در چند ماه گذشته توانسته اید با تمرکز بر برخی از پارامترها رتبه سایت خود را بالا ببرید، هیچ تضمینی وجود ندارد که آن راه کارها در زمان کنونی هم مؤثر باشند. این مورد به خوبی اهمیت تجربه و همراهی مداوم با موتورهای جست و جو را روشن می نماید.

موتورهای جست و جو کلمات بالای صفحه را بسیار مهم تر از بقیه کلمات آن در نظر می گیرند. برای اطمینان از دستیابی به این امتیاز می توانید کلمات کلیدی سایت خود را در متن بالای صفحه به کمک برچسب های سر تیتر H1 و H2 به کار ببرید. قرار دادن کلمات کلیدی در عنوان صفحه هم به این مورد کمک می کند.

<TITLE> Iranian Pistachio Exporter</TITLE>

<H1> Iranian Pistachio Exporter</H1>

پاراگراف اول هر صفحه باید به خوبی محتوای کل صفحه را شرح دهد و به گونه ای تنظیم شود که از کلمات کلیدی در آن استفاده شود. بهتر است کلمات کلیدی در کل متن صفحه به خوبی توزیع شوند و تنها به ابتدای متن توجه نشود. زمانی که کاربر به صفحه ای مراجعه می کند باید مطمئن باشد که عبارت جست وجو شده اش در صفحه وجود دارد. لذا اگر متن صفحه ای طولانی است، می توانید آن را به چند بخش تقسیم نموده و سرتیتر همه بخشها را در بالای صفحه طوری قرار دهید که کاربر با کلیک کردن هریک از آنها به بخش مربوط به آن در صفحه برده شود. راه دیگر بالا بردن چگالی کلمه در صفحه، نوشتن نتیجه گیری برای آن در انتهای صفحه و به کار بردن کلمات کلیدی در آن است.

رتبه بندی صفحات سایت

تنها دست یابی به رتبه های بالا کافی نیست

تنها دست یابی به رتبه های بالا کافی نیست. برای عملکرد بهتر شما باید جست وجوگران را متقاعد کنید که لینک شما را در نتایج جست و جو کلیک کنند، بعد از مراجعه به سایت از شما خرید کنند یا در خبرنامه شما عضو شوند و... بعد از مراجعه کاربران به سایت دوست دارید آنها چه کاری را انجام دهند؟ فرمی را پر کنند؟ به شما زنگ بزنند؟ کالایی را سفارش دهند؟

یک صفحه بهینه سازی شده تنها برای راضی کردن موتورهای جست و جو بهینه سازی نمی شود بلکه باید کاربران صفحه را هم راضی کند و آنها را به انجام دادن کاری در سایت ترغیب نماید.

منبع: بک لینک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
احمد مهری

بیش از حد تکرار کلمات کلیدی عامل سقوط رتبه سایت شما در سئو

تکرار کلمات کلیدی در سئو

واژه هاو کلمات کلیدی را بسیار تکرار نکنید. متن خود را طبیعی بنویسید و بدون دلیل واژه های مد نظر خود را در آن قرار ندهید. شاید جملاتی نظیر این مورد برای شما آشنا باشد: ما با ماشین مون رفتیم شمال و بعدش با ماشین مون رفتیم تو باغ. ماشین مون رو پارک کردیم و بعدش از ماشین مون پیاده شدیم...

متن اشاره شده را می توان بدین صورت خلاصه کرد:

ماشین مون... ماشین مون.. ماشین مون ماشین مون... مواردی همانند این متن غیرعادی هستند. آنها چه در زندگی روزمره و چه در اینترنت کم ارزش هستند. تکرار بی مورد کلمات یکی از مصادیق تقلب است. قابل توجه علاقه مندان به قواعد: اگر متن صفحه ۱۰۰ کلمه دارد، تکرار واژه های مد نظر خود را به ۱۰ مورد محدود کنید. واقعا نمی توان خط قرمز تعیین کرد. بهتر است بگویم تا زمانی که احساس می کنید متن شما ماشین مون" نشده است، از کلمات مد نظر استفاده کنید. اگر در متنی ۱۰۰ کلمه ای، عبارتی ۱۰ بار تکرار شده باشد.

تکرار کلمات کلیدی برای سئو سایت

چگالی کلمات در سئو سایت

باور کنید چگالی کلمه ۲۰ درصد آن هم در یک متن ۱۰۰ کلمهای غیر عادی است. چگالی کلمه ۳ تا ۸ درصد، برای یک متن ۳۰۰ تا ۵۰۰ کلمه ای می تواند گزینه مناسبی باشد اما با این حال این یک قانون نیست همان بهتر که بگویم متن باید عادی باشد. اگر عبارت کلیدی سه کلمه ای است، آن کلمات را هم با هم تکرار کنید و هم به صورت جداگانه و اینکه نباید ماشین مون" شود. اگر یک متن را به ۳ قسمت تقسیم کنیم، به نظر می رسد، مهم ترین بخش آن یک سوم بالای صفحه است.

برای متن های طولانی مهم ترین بخش، آنی است که کاربر بدون اسکرول کردن می تواند آن را در صفحه نمایش بخواند. استفاده از عبارت های کلیدی در این بخش مهم است. البته یک متن طبیعی حتما توزیع یکسانی از کلمات دارد و نوعی تصنع و بازی با کلمات در آن دیده نمی شود. روشن است که تنها با تمرکز بر چگالی کلمه نمی توان به رتبه های مناسب دست یافت. برای کسب رتبه های بالا باید تمام عوامل را بسیج کرد و به یک فعالیت خاص دل خوش نبود.

تکرار کلمات کلیدی در محتوای صفحات

ویژگی متن برای سئو سایت

متن باید حرفی برای گفتن داشته باشد. از نظر قواعد املایی و نگارش نقص نداشته باشد. به شکلی جذاب و ترغیب کننده تنظیم گردد. به قصد اطلاع رسانی و کمک به دیگران نوشته شده باشد و نه برای اغفال و بزرگنمایی جملات متن طولانی نباشد. اگر متن طولانی است و باید در یک صفحه نمایش داده شود، حتما پاراگراف بندی شود. اگر حرفی برای گفتن ندارید، کسب رتبه های بالا برای تان مفید نخواهد بود. اگر بیننده بیاید و چیزی در سایت شما نیابد، آن گاه چه؟ خیلی واضح است، با خواندن گزیده ای از متن صفحات به سراغ آن ضربدر معروف می رود!

به محتوای صفحات دقت کنید. اگر خودتان نمی توانید، از دیگران بخواهید تا این کار را برای تان انجام دهند. هیچ وقت سعی نکنید که متن های طولانی را در یک صفحه بگنجانید بلکه آن را به چند بخش کوتاه تقسیم کرده، در صفحات مختلف ارایه دهید. با این کار هم به بینندگان خود فرصت فکر کردن دادهاید و هم این که شانس خود را در کسب رده های مناسب افزایش داده اید: به جای یک صفحه اکنون چند صفحه دارید.

منبع: بک لینک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
احمد مهری

عنوان صفحه مناسب با استفاده از کلمات کلیدی برای سئو سایت

عنوان صفحه و سئو سایت

عنوان صفحه (Title)

عنوان صفحه به دلایل متعددی هم از دیدگاه طراحی وب سایت و هم از دیدگاه موتورهای جست و جو، مهم است.

کاربران به هنگام خواندن صفحات سایت، آن را در مرورگر خود می بینند. در رتبه بندی صفحات، بخشی از متن اصلی سایت در نظر گرفته می شوند. عنوان صفحه چیزی است که در نتایج جست و جو، کاربران باید روی آن کلیک کنند تا به صفحه ای بروند. به هنگام ذخیره و بوک مارک کردن صفحات به صورت پیش فرض از عنوان صفحه استفاده می شود.

بنابراین نوشتن مناسب عنوان صفحه را مانند یک قاعده اصولی همواره مد نظر داشته باشید. در نوشتن آن دقت کنید که در عین حال که حاوی کلمات کلیدی است باید بتواند کاربران را به کلیک کردن و آمدن به سایت ترغیب کند. قرار دادن کلمات کلیدی در آن ممکن است به کسب رتبه بالا منجر شود اما میزان کلیک هایی که در نتایج جست و جو بر آن می شود را هم باید مد نظر داشته باشید. یعنی به گونه ای بنویسید که بیشتر کلیک بخورد.

اگر کلمات کلیدی بسیاری دارید باید صفحات بسیاری نیز طراحی کنید و در آنها، عنوان ها را با کلمات کلیدی متناسب با همان صفحه بنویسید. قرار دادن یک عنوان ثابت در تمام صفحات سایت کار اشتباهی است که بسیاری مرتکب آن می شوند. این کار تنها زمانی درست است که سایت فقط یک کلمه کلیدی داشته باشد.

عنوان صفحه و بهینه سازی سایت

عنوان صفحه یک پارامتر

عنوان صفحه به عنوان یک پارامتر، متأسفانه در بسیاری از سایت ها مورد توجه قرار نگرفته است.

تمام چیزی که می خواهم بگویم این است که عنوان صفحه نباید بیشتر از ۶۵ کاراکتر داشته باشد این عدد ممکن است در زمانهای مختلف فرق کند. یک عنوان درست باید به طور کامل در نتیجه جست و جو، دیده شود. همین طور عنوان نباید خیلی کوتاه باشد. چون می دانم بسیاری از شما به دنبال قاعده هستید، بهتر است این گونه بگویم: عنوان صفحه نباید کمتر از سه کلمه باشد مگر برای برندها و نامهای تجاری. به مرور که تجربه شما بیشتر شود، قواعد خاص خودتان را خواهید یافت.

ممکن است بگویید کلمه "در" که کلمه ای رایج و به درد نخور است، چرا آن را در عنوان صفحه به کار برده اید؟ شما درست می گویید اگر هدف ما تنها کسب رتبه بالا بود. هدف ما کسب رتبه بالا برای جذب بیننده بیشتر است. بنابراین باید به گونه ای بنویسیم که شانس کلیک شدن متن ما بیشتر شود. قرار گرفتن کلمات کلیدی در کنار هم باید متنی جذاب و گویا را شکل دهد. بنابراین اگر حرف اضافه ای لازم است، آن را به کار برید. ما با کاربرانی هوشیار و دقیق روبه رو هستیم، آنها آدم آهنی نیستند.

عنوان صفحه و کلمه کلیدی

برای صفحات مختلف سایت از عناوین متفاوت و مرتبط با همان صفحه استفاده نمایید. اگر صفحه "درباره ما" و صفحه محصولات ما در سایت شما محتوای یکسانی دارند، بهتر است یکی را حذف کنید. راه دیگر هم این است که محتوای آنها یکی نباشد. عجبا تنها در صورتی که نام شرکت شما خیلی معروف و مشهور است، آن را در عناوین به کار ببرید. اگر نام شرکت و سایت شما حاوی کلمات کلیدی است حتما از آن در عناوین استفاده نمایید.

منبع: بک لینک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
احمد مهری